Yeniköyspor'a Mahalle Sakininden Malzeme Yardımı

Diyarbakır'da tüm amatör spor yaş kategorilerinde mücadele eden Yeniköyspor kulübüne semt sakinleri tarafından spor malzemeleri hediye edildi.

Yeniköyspor'a Mahalle Sakininden Malzeme Yardımı
 

Diyarbakır'da tüm amatör spor yaş kategorilerinde mücadele eden Yeniköyspor kulübünün er küçük yaş grubu genç futbolcularını teşvik etmek onlara moral kazandırmak için Yeniköy Mahallesi sakinlerinden Askeri Baran, spor malzemeleri hediye ederek çocukları fazlasıyla memnun etti.

Yeniköyspor'a malzeme yardımı yapan Askeri Baran yaptığı açıklamada, "Benim tek şahsımın yardım yapması ile olmuyor. Önemli olan kentimizde yaşayan iş adamlarımızın amatör kulüplere destek çıkıp yardımcı olmalarıdır. O zaman gençlerimiz moral bulur futbolu daha da çok sevip Diyarbakır'ın futboluna çok yararlar getirir. Herkesi bu konuda futbol kulüplerine yardımcı olmaya davet ediyorum" dedi.

Yeni Köyspor'un antrenörü Eşref Bilmez'de, Askeri Barana kulüp olarak çok teşekkür ettiklerini belirterek, "Gençlerimiz çok mutlu olmuştur. Tümünün malzemeleri almalarıyla yüzleri gülmüştür. Futboldan zarar gelmez, her kulüp yardım görmelidir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER