Yeşil Kırmızı Hayaller

Selam olsun bu kent için yüreği çarpan ve sevgisinde dilinde Diyarbekir’i eksiltmeyen herkese.
Güzel bir haftayı da geride bıraktık. Güzel Diyarbakır’ımızın iki değerli takımı rakiplerini aynı skorla 2-0 geçerek bizlere çifte mutluluk yaşattı.

Diyarbakırsporumuz İstanbul deplasmanında 12 puan değerinde bir galibiyet alarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı. Rakiplerimizin de mağlubiyetiyle bu galibiyet resmen 12 puan oldu. Tuzlanın, Menemenin, İstanbulsporun mağlubiyeti ve aldığımız 3 puan eşittir 12 puan.

Evet, bu maç önemliydi İstanbulspor iyi bir rakipti Menemen Belediye maçının daha da anlamlı olması, son hafta Refahiye önüne 10 Bin taraftarla çıkıp ligi en üstte tamamlamak adına çok anlamlıydı, Taraftarın, Yönetimin, Kentin kenetlenmesi adına önemliydi ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tek başına bu kulübün ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, hafta içinde prim ödemelerini yaparak bu maça daha iyi motivasyon sağlayan, Bu kent için her türlü fedakarlığı yapan Feyzi İlhanlı’ya, Hafta içinde oyuncular ve Teknik heyetle birebir ilgilenerek Yöneticiliğin gereklerini yapan Yönetim kuruluna (Şeyhmus Şenyiğit, Servet Can, Yılmaz Ulu, Mehmethan Akan, İbrahim Aylak, İhsan Yapıcı) Sahada terlerini akıtan emek veren Futbolcu kardeşlerime ve Teknik heyete, her şeyden önemlisi deplasman yada içeri gözetmeksizin takımını yalnız bırakmayan Taraftar Grubu Azraillere (Bu hafta için İstanbul Azrailler’e özel) teşekkür ederim.
İnşallah Refahiye maçında 10 Binlerle Şampiyon Diyarbakır sporumuzu Refahiye karşısında selamlayacağız.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor takımımız iyi başlamadığı bir sezonda Yönetimin Teknik heyete güvenerek Turhan Özyazanlar hocanın arkasında durması ile yavaş yavaş işler yoluna girmeye başladı son 5 haftada alına 15 puan takımızı Play-Off’un adayı yaptı. Devre arasına kadar hedeflenen 26-27 puanlık hedef tutturulursa devre arasında 3-4 transferle ikinci yarının tozunu attırırız.

Ve Yeşil Kırmızı Hayaller, 33 Bin kişilik Stadyumun ihalesi 30 Ocak 2014’te yapılıyor 45 günlük sürecin ardından Martta başlayıp 2015’in sonunda tamamlanacak olan Diyarbakır Stadyumu ve kompleksi hizmete açılacak. İşte tam bu noktada bizim hayallerimiz başlıyor Diyarbakırsporumuzun bu 2 sezonun ardından PTT 1. Ligde olması, Büyükşehir Belediye Sporunda Süper Lig yada PTT liginde olması benim hayallerim. İki Yeşil Kırmızılı takımımız Diyarbakır’a bunu yaşatabilirlerse son 5 yılda yaşadığımız bütün acıların sona ermesi anlamına gelecektir. Allah bu yolda Emeği geçen herkesin yar ve yardımcısı olsun
YORUM EKLE
YORUMLAR
agit
agit - 10 yıl Önce

tşk ederim yılmaz bay