Ak Parti İl Başkanı Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Sur ilçesinde partisinin mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek seçim öncesi istişarelerde bulundu.Mahalle temsilcilerine büyük önem verdiklerini ifade eden Altaç,...

Ak Parti İl Başkanı Altaç Mahalle Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Sur ilçesinde partisinin mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek seçim öncesi istişarelerde bulundu.

Mahalle temsilcilerine büyük önem verdiklerini ifade eden Altaç, seçimlerden galip gelmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Altaç, “Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Mahallelerde yaşanan sorunları, istekleri, talepleri en iyi bilensizlersiniz. Bizler de sizlerden aldığımız talepler doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz çalışmaktayız” dedi.

“SEÇİMLER DİYARBAKIR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Önümüzdeki seçimlerin Diyarbakır için hayati önem taşıdığını dile getiren Aydın Altaç, adayları belirlerken çok dikkatli ve titiz çalıştıklarını söyledi. Altaç, “30 Mart 2014'de yapılacak olan mahalli idareler seçimi Diyarbakır için çok önem taşımaktadır. Bulunduğumuz her ortamda, gittiğimiz her yerde şunu söylüyoruz, biz bu seçimlere iddialı hazırlanıyoruz ve başarılı olacağız. Mahalle temsilcilerimize büyük iş düşüyor. Diyarbakır’ın kaderinin artık değişme zamanı gelmiştir. Sahada halkımızla beraber sizlerin de desteği ile daha da arttırtarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin bize vereceği destekle 30 Mart bizim için daha kolay olacaktır. Bizler sizinle bir vücudu oluşturuyoruz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI GELECEĞE GÖRE İNŞA EDİYORUZ”

Ak Parti'de birlik ve beraberlik ruhunun olduğunu anlatan Altaç, çalışmalarını geleceğe göre inşa ettikleri söyledi. Altaç, "Bugüne kadar hep birlikte birçok başarıya imza attık. Bundan sonra daha çok çalışarak, birçok başarılı projeye hep birlikte imza atacağız Diyarbakır için ne gerekiyorsa sizlerle el ele verip onu yapacağız. Bizler, sizlerle daima iletişim içinde olacağız sizlerden alacağımız fikir ve görüşlerle vatandaşlarımıza daha rahat ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER