Ak Parti Kayapınar İlçe Danışma Meclisi Düzenlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Taksim'de başlayıp diğer kentlere sıçrayan olayların asıl amacının Türkiye'yi kaosa sürüklemek ve çözüm sürecinin akamete uğratmak olduğunu söyledi.AK Parti...

Ak Parti Kayapınar İlçe Danışma Meclisi Düzenlendi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Taksim'de başlayıp diğer kentlere sıçrayan olayların asıl amacının Türkiye'yi kaosa sürüklemek ve çözüm sürecinin akamete uğratmak olduğunu söyledi.

AK Parti Kayapınar İlçe Danışma Meclisi toplantısı partililerin katılımıyla düzenlendi. AK Parti Kayapınar ilçe konferans salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat ile Süleyman Hamzaoğları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Altaç, danışma meclisi toplantılarının önemine değinerek, “Tüzük gereği yapılan il ve ilçe danışma meclis toplantıları parti içi kaynaşma toplantılarıdır. Bu toplantıları çok önemsiyoruz. İnşallah biz Diyarbakır teşkilatları olarak AK Parti’nin çıtasını yükselteceğiz. Buna inancımız tam. Diyarbakır’da siyaset yapmak zordur. Ancak şunu unutmayalım ki zorluklar başarmak için vardır. Biz zorlukları görüp, kaçmayacağız. El ele vereceğiz bu işi Diyarbakır’da en iyi yere getireceğiz” diye konuştu.

"20 GÜNDE 10 BİN ÜYE YAPTIK"

20 günde 10 bine yakın üye yaptıklarını belirten Altaç, Türkiye sıralamasında bu ayda en çok üye yapan il olduklarını kaydetti. Altaç, yönetim olarak alınan kararla partiye yeni üyeler kaydetmeyi planladıkların ve sıkı bir çalışma başlattıklarını söyledi. Altaç, "Halkımızın da partimize gösterdiği teveccüh sayesinde kısa zamanda üye sayımız arttı. Üye kayıtlarımıza devam edeceğiz. İl Başkanları toplantısında Sayın başbakanımız Diyarbakır il ve ilçe teşkilatlarına çok teşekkür etti" ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı olaylarına değinen Altaç, yaşanan saldırıları kınadığını dile getirerek eylemcilerin asıl amacının ağaçlar olmadığını aktardı. Altaç, "Gezi Parkı eylemlerinin amacı Türkiye'yi kaosa sürüklemek ve çözüm sürecinin akamete uğramasını isteyen çevrelerin işidir. Mesele 3-5 ağaç meselesi değil. Amaç ülkemizin geldiği ekonomik seviyeyi ve AK Parti’yi yıpratmaktır. Yani gerçek hedef bizleriz. Biz bu provakatif eylemleri hep beraber kol, kola, birlikte hareket ederek Süreçle ilgili çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" şeklinde konuştu. Konuşmalarının sonunda yerel seçimlere de değinen Altaç, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimleri çok önemsediklerini söyledi. Altaç, “Bizlerin sahada yapacağımız kazanımları önümüzde ki yıl yapılacak olan yerel seçimlerin temeli olacaktır. Bizim için bu seçimler ülkemizin gelecek yıllarına ilişkin beklentilerimizin seçimleri olacaktır. Bu seçimlerde bizim hedefimiz Diyarbakır’da çok çalışarak Büyükşehir ve diğer belediyeleri almaktır. Bizim bu konuda endişemiz yoktur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER