Ak Parti Vekili İçten Üniversiteli Gençlerle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu öğrencileriyle TBMM’de bir araya geldi.Yüzden fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi,...

Ak Parti Vekili İçten Üniversiteli Gençlerle Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu öğrencileriyle TBMM’de bir araya geldi.

Yüzden fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi, renkli ve keyifli bir ortamda yapıldı. Üniversiteli gençlerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden İçten, “Burada böyle bir ortamda, siyaset bilimiyle ilgilenen ve konularında son derece bilgili olan genç arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle fikir alış-verişinde bulunmak, güncel konularla ilgili konuşmak benim için çok önemli. Ülkemizde böyle buluşmalara, gençlerin seslerini, fikirlerini duymaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan bir dönemde olduğumuza inanıyorum. Yarınımızın teminatı gençlerimizi dinlemek gerek” dedi.

“SİYASETÇİLERİN DAHA ÇOK GENÇLERİN SESLERİNE KULAK VERMESİ GEREK”

Siyasetçilerin daha çok gençlerin sesine kulak vermesi gerektiğine dikkat çeken İçten, “Bugün burada siyaset biliminden, AK Parti’nin kuruluşuna, yakın siyasi geçmişimizden çözüm sürecine, Suriye ve dış politikalarımızdan Şivan Perver’e, dershanelerden ülkemizin gelecekteki siyasi görünüşüne şu anda gündemde olan konulara kadar çok geniş bir yelpazede konuşma ve birbirimizi dinleme şansımız oldu. Bugün ben burada siyasetçi kimliğimden ziyade, gençleri dinleyen, onlara kulak veren bir ağabeyleri, bir dinleyici olmayı tercih ettim. Gönül isterdi ki daha fazla vekilimiz, daha fazla siyasetçimiz gençlerin sesini duysa. Çünkü bu tarz buluşmaların hem biz siyasetçiler hem de gençler için apayrı bir sinerjisi olduğuna inanıyorum. Burada, meclis çatısı altında gözlerinde öğrenme ve siyasete dahil olma ışığı taşıyan yüzlerce arkadaşımla bir arada olmanın keyfini yaşadım. Üniversiteli gençlerimizle, kardeşlerimizle bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz inşallah” diye konuştu.

İçten, söyleşi sonrası gençlerle tek tek ilgilenerek ziyaretleri için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER