Ak Parti’li İçten’den Hakkındaki İddialara Yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.İçten, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda hakkında gerek sosyal medyada gerek ise görsel ve yazılı medya aynı kaynaktan...

Ak Parti’li İçten’den Hakkındaki İddialara Yanıt
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

İçten, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda hakkında gerek sosyal medyada gerek ise görsel ve yazılı medya aynı kaynaktan sistematik bir şekilde karalama kampanyası yapıldığını öne sürdü. Adresi belli olan bu kaynağın, 30 yıldır akan kardeş kanına çanak tuttuğunu ve insanların ölümleri üzerinde rant elde ederek yıllarca terörü besleyen yayınlar yaptığını iddia eden İçten, bunların asıl amaçlarından birinin de Türkiye’nin ve Diyarbakır’ın gelişmesini engellemek, insanların ekonomik sosyal alanlarında refah düzeyinin artmasını engellemek olduğunu ileri sürdü. İçten, "Basın yayın ahlakı ile uzaktan yakından hiçbir ilgileri ve ilkeleri olmayan terör besleyen ve terörü destekleyen yayın politikaları ile halkımızı kin ve nefrete itmekteler. 30 yıldır akan bu kan ilk defa AK Parti iktidarı ve AK kadrolar ile çözüme kavuşuyor ve bölgede sevgi kardeşlik yeniden filizleniyor. Bu sevgiden kardeşlikten silahların susmasından terörün sona ermesinde özellikle birileri rahatsızlık duymakta ve bu sorunu çözen ak kadrolara saldırmaktadırlar. Bu tavır bu illegal yayın yapanlara yakın vekiller veya siyasilere yapıldığında muhatap olan siyasiler bu durumu haysiyetsizlik, şerefsizlik namussuzluk ve korkaklık olarak nitelendirirken ağza alınmayacak küfürler savururlarken biz ak kadrolar bu tabirleri kullanmaktan ise uzak durmaktayız” dedi.

Kan tüccarları medya ayağı ile Almanya ve Avrupa ülkelerinde ellerine aldıkları şarap kadehleri ayyaş kafalar ve Marksist ateist zihniyetler ile Diyarbakır’ın değerleri ile oynandığını İslami değerlere hakaret edildiğini, bu değerlere sahip çıkan kendilerine de yalan iftira haberler ile karalandığını savunan İçten, "Cuma İçten iki yıldır milletvekili ve bu kirli ilişkileri ortaya çıkararak buna müsaade etmeyerek kirli işler içerisinde olanların rantlarını kesmiştir. Biz Diyarbakır’ın sadece Roma Bizans eserleri ile değil Selçuklu Osmanlı eserleri ile anılan peygamber ve sahabeler şehri olarak lanse etmekteyiz ve bu durum birilerini rahatsız etmektedir biz bu durumdan rahatsızlık duyanlar ile hukuki ölçülerde mücadele ediyoruz. İki yıldır özellikle kan tüccarları tarafından sistematik bir şekilde saldırılara maruz kalmaktayım yetmemiş beni hedef etmişler yetmemiş ölüm ile tehdit etmişler ve bu durum çok düşündürücüdür. Doğru bildiği yolda siyasetimi yapmaya devam edecek ve daha fazla çalışacak halkıma daha fazla hizmet etmeye devam edeceğim. Bu şehrin üzerine çökmüş illegal örgüt ve çeteler ile kirli ilişkiler içersin de olanlar ile mücadeleme devam edeceğim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
samet dogan
samet dogan - 11 yıl Önce

bu adamı tanıyamadım

SIRADAKİ HABER