Ak Partili Vekil Ensarioğlu Zeytin Dalı Tesisleri Açılışını Yaptı

Diyarbakır'da 3 işadamının birlikte kurduğu Zeytin Dalı Tesisleri açılışı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu tarafından yapıldı.Zeytin Dalı Cafe Restoran ve çok amaçlı spor kompleksinin açılış törenine AK Parti Diyarbakır...

Ak Partili Vekil Ensarioğlu Zeytin Dalı Tesisleri Açılışını Yaptı
Diyarbakır'da 3 işadamının birlikte kurduğu Zeytin Dalı Tesisleri açılışı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu tarafından yapıldı.

Zeytin Dalı Cafe Restoran ve çok amaçlı spor kompleksinin açılış törenine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Gürsaçlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir açıklama yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu bugüne kadar, bölgede görmeye pek alışkın olmadıkları dev markaların çözüm süreci ve teşvik paketinin desteğiyle birlikte yatırım yapmaya başladıklarını söyledi. Ensarioğlu, "Yatırımcı açısından tedirginlik yaratan bölgedeki güvenlik sorununun çözülmesi ve üzerine tarihin en kapsamlı teşvik paketinin açıklaması yerli yabancı birçok markanın yatırım iştahını kabarttı. Yatırımların hızla devam ettiği Diyarbakır'da Zeytin Dalı Cafe Restoran ve Spor Kompleksi adıyla kurulan işletmenin istihdama da fayda getireceği düşüncesindeyiz. Kendilerine teşekkür eder işletmelerinin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Tesisin açılışı için düzenlenen törende konuşan ortaklardan Ahmet Erdem, yaşanan çözüm sürecine katkı sunmak amacıyla yatırımlarını hız kesmeden şehre ve bölgeye yaptıklarını söyledi. Erdem, "Bu konuda iş ortaklarım Osman Adıgüzel ve Mehmet Ensarioğlu'na bu tesisi Diyarbakırımıza kazandırdıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Oturabileceğiniz bir aile yeri, yaşanan huzur ortamı bizleri mutlu etti ve biz de Zeytin Dalı Restoran ve Spor Kompleksi'ni hizmete sunduk. Umarız hayırlı olur" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2013, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER