Ak Pati Bağlar İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Altaç, “Önümüzdeki yıl çok önemli seçimler yapılacak. Biz bu seçimleri ve süreçleri çok iyi bir şekilde atlatacağız”...

Ak Pati Bağlar İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı
AK Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Altaç, “Önümüzdeki yıl çok önemli seçimler yapılacak. Biz bu seçimleri ve süreçleri çok iyi bir şekilde atlatacağız” dedi.

Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, İl Başkanı Aydın Altaç ve çok sayıda partili katıldı. Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, her ay düzenli olarak yapılan danışma meclis toplantılarının verimli geçtiğine dikkat çekerek, toplantıların, teşkilatların düzenli bir şekilde çalışmalarının önünü açtığını ve bundan dolayı bu tür etkinlikleri çok faydalı gördüklerini söyledi. Altaç, yaklaşan yerel seçimler konusunda değerlendirmelerde bulunarak, Diyarbakır’daki belediyeleri kazandırdıkları taktirde önemli hizmetler yürüteceklerini belirtti. Altaç,” Önümüzdeki yıl çok önemli seçimler yapılacak. Biz bu seçimleri ve süreçleri çok iyi bir şekilde atlatacağız. Şu an birim başkanlıkları toplantılarımızı her ay düzenli bir şekilde yapıyoruz ve en önemlisi de sandık bazlı çalışmalara başlattık. Son bir ayda bizler Diyarbakır'da on bin üye yaparak sayın başbakanımızdan teşekkür aldık. Ülkemizin birçok kentinde yerel yönetimlerin sahibi olan AK Parti'nin hizmet üreten belediyecilik anlayışını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Diyarbakır’daki belediyeleri kazandığımız takdirde AK Parti’nin diğer illerde yaşattığı farkı Diyarbakır'da en iyi şekilde yaşatacağımızdan hiç kimse şüphe etmesin. Çünkü Diyarbakır her şeye layıktır. Halkımızın da bize bu konuda teveccüh göstereceğini biliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2013, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER