Bağlar Belediyesi Cebıt Bilişim Eurasia Fuarı’na Katılıyor

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi, İstanbul Yeşilköy’de düzenlenecek olan CeBİT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılarak bölge belediyeleri arasında bir ilki gerçekleştirecek.Her yıl çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen CeBİT Bilişim Eurasia...

Bağlar Belediyesi Cebıt Bilişim Eurasia Fuarı’na Katılıyor
Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi, İstanbul Yeşilköy’de düzenlenecek olan CeBİT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılarak bölge belediyeleri arasında bir ilki gerçekleştirecek.

Her yıl çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen CeBİT Bilişim Eurasia Fuarı, bu yıl da 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Bilişim dünyasının en büyük fuar organizasyonlarından biri olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na Bağlar Belediyesi teknolojide vatandaşlara sağladığı kolaylıkları sergilemek amacıyla katılacak. İstanbul Yeşilköy’de CNR Expo- WOW Convention Center’de gerçekleşecek olan fuara Bağlar Belediyesi katılacak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bağlar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Serdar Yiğit, fuarda teknoloji bakımından tüm yeniliklerin sergileneceğini söyledi. Yiğit, "Uluslararası CeBIT Bilişim Fuar’ına bölgede ilk defa BDP’li bir belediye katılım gösterecek. Biz Bağlar Belediyesi olarak son üç yıldır yaptığımız farklı çalışmalarımızla fuarda yer alacağız. Bağlar Belediyesi olarak Diyarbakır’ı temsilen yer alacağız. Son zamanlarda yaptığımız coğrafi bilgi sistemi, kent bilgi sistemi, e-belediye uygulamaları, akıllı vezne sistemi ile yurttaşın belediye ile ilgili bilgi işlemlerinin daha hızlı yapılmasını sağladık. Bu yeniliklerimizle orada kendimizi ifade edeceğiz. Belediyelerin teknoloji hizmetinden sonuna kadar yararlanması gerektiğine inanıyoruz ve bizde bu yüzden bu gibi fuarların takipçisi olamaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER