Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Ödül Töreni

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yıl boyunca düzenledikleri sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi.Törene Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban, Bağlar Belediye...

Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Ödül Töreni
Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yıl boyunca düzenledikleri sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Törene Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, il milli eğitim müdür yardımcıları, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, Bağlar, Belediye Başkanı Yüksel Baran’a plaket vererek katkılarından dolayı teşekkür etti. Plaket töreninin ardından satranç, kitap okuma yarışması, bahar şenlikleri, bilgi, şiir ve spor dallarında dereceye giren bin öğrenciye kupa ve madalyaları davetliler tarafından verildi.

Törenin yapıldığı düğün salonunu ücretsiz veren iş yeri sahibine İlçe Milli Eğitim Müdür tarafından plaket verilirken, 30 öğrenciye de bisiklet hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER