Başbakan Erdoğan'ın Tarihi Diyarbakır Ziyareti İzdihama Neden Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve toplu nikah törenine katılmak üzere Diyarbakır’a geldi. Erdoğan’ı havaalanı çıkışında vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi izdihama neden oldu.Hafta sonunu Diyarbakır’da geçirecek Başbakan...

Başbakan Erdoğan'ın Tarihi Diyarbakır Ziyareti İzdihama Neden Oldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve toplu nikah törenine katılmak üzere Diyarbakır’a geldi. Erdoğan’ı havaalanı çıkışında vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi izdihama neden oldu.

Hafta sonunu Diyarbakır’da geçirecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile çok sayıda bakanla birlikte kente geldi. Havaalanı çıkışında yolda bekleyen çok sayıda vatandaş, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

DİYARBAKIRLI VATANDAŞ EVLENMEK İÇİN PANKART AÇTI

Erdoğan’ı bekleyen vatandaşlardan, kimi dilekçe verirken, kimi de evlenmek istediğini belirten pankart açtı. Başbakan Erdoğan’ın gelişi nedeniyle geçen yıllara oranla yoğun güvenlik önlemlerinin alınmadığı görüldü. Vatandaşlar, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a Diyarbakırspor forması verdi. Yoğun izdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Erdoğan, havaalanı çıkışında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i makamında ziyaret etmek üzere hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER