Baydemir, Hortum Faciasının Yaşandığı Yeri Ziyaret Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, hortum faciasında işyerleri ve araçları zarar gören Diyarkent Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Baydemir, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, esnafla travmayı paylaşmaya...

Baydemir, Hortum Faciasının Yaşandığı Yeri Ziyaret Etti
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, hortum faciasında işyerleri ve araçları zarar gören Diyarkent Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Baydemir, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, esnafla travmayı paylaşmaya geldiklerini söyledi.

Diyarbakır’da dün akşam saatlerinde meydana gelen hortum faciasında, işyerlerin çatısı uçmuş, 30 araç zarar görmüştü. Olayın ardından esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, can kaybının yaşanmamasından şükür ettiklerini ifade etti. Baydemir, zarar gören esnafın yanında olacaklarını belirterek, yapıda bir sorun olup olmadığını tespit etmek için teknik çalışmanın yapılmasıyla öğrenileceğini dile getirdi. Baydemir, "Çok büyük hortum faciasının yaşandığını görmekteyiz. Sevindirici yönü ise her hangi bir can kaybı ve bir yaralama olayının olmamasıdır. Bundan dolayı şükürler ediyoruz. Yaşadığınız travmayı paylaşmak amacıyla geldik. Her zaman yanınızda olacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER