Diko Başkanı Akkul'dan Televizyon Yorumcularına Tepki

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mustafa Akkul, altının son dönemde yaşadığı süreçle ilgili olarak televizyon yorumcularının yaptıkları yorumlara tepki göstererek, yorumcuların spekülasyona neden olduklarını savundu.Altının...

Diko Başkanı Akkul'dan Televizyon Yorumcularına Tepki
Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mustafa Akkul, altının son dönemde yaşadığı süreçle ilgili olarak televizyon yorumcularının yaptıkları yorumlara tepki göstererek, yorumcuların spekülasyona neden olduklarını savundu.

Altının bin 300 onsun altına düşmesini beklediklerini kaydeden Akkul, bu düşüşün, bundan sonra bu şekilde devam edeceği anlamına gelmediğini söyledi. Akkul, "Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Son günlerde yaşanan altındaki durum ile ilgili bilgi kirliliği bizi üzüyor. Televizyon yorumcularının altının geleceği ile ilgili olarak yaptıkları yorumlar bizi son derece üzmektedir. Çıkan yorumların aslında bir spekülasyona neden olduğu aşikardır. Yaptığımız incelemelerde bu insanların bu güne kadar yaptıkları yorumların hiç birinin tutmadığını görmekteyiz. Altının yükseleceğini söyledikleri dönemde altın düşmüş, düşeceğinin söylendiği zamanda da yükseldiği görülmektedir. Ben açık söylüyorum vatandaşların bu yorumcuları dikkate almamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Altının daha da düşmesini beklemediklerini aktaran Akkul, aksine bundan sonrasında yükselişe geçeceğini düşündüğünü ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER