Diski’de Temel İlkyardım Eğitimi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri (DİSKİ) Genel Müdürlüğü’nce organize edilen iki günlük temel ilkyardım eğitimi sonucunda katılımcılara sertifika verildi.DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı...

Diski’de Temel İlkyardım Eğitimi
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri (DİSKİ) Genel Müdürlüğü’nce organize edilen iki günlük temel ilkyardım eğitimi sonucunda katılımcılara sertifika verildi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı çalışanlarının teknik kapasitelerini artırmak amacıyla yıl boyunca sürdürdüğü eğitim çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak çalışanlarının büyük oranda altyapı hizmetlerinde görevli olması nedeniyle zorunluluk arz eden alanlardan biri olan temel ilkyardım Eğitimi konusunda eğitim çalışması düzenledi. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın 6331 Sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu, İlkyardım Yönetmeliği gereğince de yapılan eğitim çalışmasına çok sayıda personel katıldı. Uzman doktorlar tarafından verilen eğitim iş kazaları, trafik kazaları ve ev kazaları gibi olaylar karşısında yapılması gereken ilkyardım müdahaleleri teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim çalışmasının ardından katılımcılara ilkyardım eğitimi sertifikası verildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER