Diyarbakır’da Cinayet Zanlısı Yakalandı

Diyarbakır'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralaması olayıyla ilgili bir kişi yakalandı.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Haziran günü Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi...

Diyarbakır’da Cinayet Zanlısı Yakalandı
Diyarbakır'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralaması olayıyla ilgili bir kişi yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Haziran günü Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi 343. Sokak üzerinde bir kişinin ateşli silah ile öldürülmesi ve bir kişinin de ağır şekilde yaralanması olayı ile ilgili olarak yaptığı çalışmada bir kişinin yakalandığı bildirildi. Açıklamada, "Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürütmüş olduğu çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şahıs olay anında suçüstü yakalanmıştır. Olayda kullanılan bir adet tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve olay yerinde 2 adet kovan elde edilmiştir. Yürütülen tahkikat neticesinde yakalanan şüpheli hakkında, 'Ateşli silahla kasten adam öldürme' suçundan işlem yapılmış olup, 6 Haziran günü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine gönderildi" denildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER