Diyarbakır’da İlk Defa Bakıcı Baba Eğitimi Verildi

Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Diyarbakır Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü evde bakımda 'Bakıcı baba eğitimi' vererek bir ilki gerçekleştirdi.Yenişehir Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘Evde...

Diyarbakır’da İlk Defa Bakıcı Baba Eğitimi Verildi
Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Diyarbakır Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü evde bakımda 'Bakıcı baba eğitimi' vererek bir ilki gerçekleştirdi.

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘Evde çocuk bakımı kursu’ sertifika töreni Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Abdurrezak Tekin ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Necla Uysan’ın da katılımıyla Diyarbakır Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programın amacının evde bakım konusunda kalifiyeli eleman yetiştirerek çocukların gelişimine katkıda bulunmak ve bir ilk olan erkek bakıcı elemanının bu kurs bünyesinde yetiştirmek olduğu belirtildi. Yapılan teorik ve uygulama eğitimi sonunda kursiyerler çocukların gelişimi açısından her türlü bilgi beceri eğitimi sağlayarak çalışmaya hazır duruma geldi. 4 ay süren programın sonunda programa katılanlara sertifika verildi. 14’ü bakıcı baba ve 11’i bakıcı anne olmak üzere 25 kişinin katıldığı kursta bütün katılımcılar kursu başarı ile tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER