Diyarbakır’da ‘mevlana Haftası’ Etkinlikleri

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta ‘Mevlana Haftası’ dolayısıyla Mevlana’yı anma programı çerçevesinde sema gösterisi düzenlendi.Diyarbakır’da Mevlana Haftası için özel...

Diyarbakır’da ‘mevlana Haftası’ Etkinlikleri
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta ‘Mevlana Haftası’ dolayısıyla Mevlana’yı anma programı çerçevesinde sema gösterisi düzenlendi.

Diyarbakır’da Mevlana Haftası için özel bir okul tarafından öğrenci ve velilere yönelik bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında düzenlenen sema gösterisine okul yöneticileri, öğrenci ve velileri ile Ninova Park müşterileri katıldı. Sema gösterimi vatandaşlar tarafından beğeniyle izlenirken, etkinlikle ilgili açıklamada bulunan okul müdürü Hasan Uslu, "Öncelikle böylesi güzel bir haftada Hz. Mevlana’yı andığımız için mutluyuz diyerek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde okulumuzda okuyan öğrenci ve velilere yönelik Mevlana Haftası dolayısıyla sema gösterisi düzenledik. Ninova Park’a gelen müşterilerde büyük ilgi gösterdi. Çok mutluyuz” dedi.

Suriyeli çocuklar yararına Ninova Park’ta bir resim sergisi açtıklarını belirten Uslu, “Suriye yaşanan iç çatışma nedeniyle çocukların ne zorluklarda yaşadıklarını biliyoruz. Bizlerde final okulları olarak böyle bir projeye imza attık ve resim sergisinden gelecek geliri Suriye’de zorluklar içerisinde yaşayan çocuklara bir katkı olsun diye göndereceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER