Diyarbakır’dan Kar Manzaraları

Diyarbakır’da dün gece saatlerinde mevsimin ilk yarı yağmaya başladı. Kar yağışının beyaza bürüdüğü kentte bir yandan çocuklar kar topu oynayarak sevinirken, diğer yandan kardan dolayı kazalar meydana geldi.Türkiye’yi etkisi altına...

Diyarbakır’dan Kar Manzaraları
Diyarbakır’da dün gece saatlerinde mevsimin ilk yarı yağmaya başladı. Kar yağışının beyaza bürüdüğü kentte bir yandan çocuklar kar topu oynayarak sevinirken, diğer yandan kardan dolayı kazalar meydana geldi.

Türkiye’yi etkisi altına alan kar, Diyarbakır’da da etkili olmaya devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız sürüyor, Mevsimin ilk karı ile birlikte Diyarbakır’da kazaları da beraberinde getirdi. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda bir araç buzlanma nedeniyle bulunduğu şeritten çıkarak takla attı. Kazayı hafif yarayla atlatan sürücü, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın yoğun yağdığı Karacadağ bölgesinde ise araçlar, dikkatli bir şekilde ilerken, bazı araçların da mahsur kaldığı görüldü. Kar yağışından en çok çocukların sevindiği görüldü. Okul çıkışında çocuklar kar topu oynayarak, mevsimin ilk yağan karının keyfini çıkardı.

Diyarbakır’da kar yağışının bu hafta içi devam edeceği öğrenilirken, şehir merkezinde belediye ekipleri, şehirler arası yollarda ise karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan metrolojinin verilerine göre, bugün sıcaklığın Diyarbakır’da eksi 1 dereceyi bulduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER