Diyarbakırspor'a Yok, Göztepe'ye Var

Ziraat Türkiye Kupasında Göztepe ile karşılaşan Cizrespor'u tahkim kurulu idolojik propaganda yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Diyarbakırspor'a Yok, Göztepe'ye Var
Ziraat Türkiye Kupasında Göztepe ile karşılaşan Cizrespor'u tahkim kurulu idolojik propaganda yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Ev sahibi Cizrespor taraftarlarının siyasi slogan attığı gerekçesiyle, PFDK'ya sevk edilmesi yıllarca akıllara, Diyarbakırspor maçlarında siyasi slogan atılmasına rağmen herhangi bir cezai işlem yapılmamasını getirdi.

HANGİSİ DOĞRU

Yılllarca her gittiği deplasmanda siyasi sloganlar ile ötekileştirilmek istenmesine rağmen ne Türkiye Futbol Federasyon'unun ne de alt kurullarının herhangi bir cezai işleme gerek duymamasından cesaret alan Cizrespor taraftarları, Göztepe ile oynadıkları kupa mücadelesinde siyasi slogan attı.
Mücadelenin gözlemcisi ise bu sloganları olduğu gibi yazarak, Cizrespor'un PFDK'ya sevk edilmesini sağladı. Bu durum ise akıllara yıllarca Diyarbakırspor'u dışlayan zihniyetin herhangi bir ceza almamasını getirdi.
Diyarbakırsporlular, haklı olarak; "yıllarca her gittiğimiz yerde siyasi sloganlarla ötekeliştirildik. Her çeşit siyasi slogan atılmasına rağmen, TFF ve alt kurullar herhangi bir cezaya ya da Cizrespor mücadelesinde olduğu gibi 'idolojik propaganda'dan işlem görülmedi. 
Bu durumda TFF'nin yaptığı doğruysa eğer, neden Diyarbakırspor'a yıllarca siyasi slogan atanlara ceza verilmedi? Diyarbakırspor'a yapılan idolpjik propaganda değilse, Göztepe'ye yapılanda değildir
 ' diyerek sitemlerini dile getirdi.




HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER