Doktordan Engelliler İçin 30 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışı

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şubesi tarafından başlatılan engelliler için tekerlekli sandalye kampanyasına özel bir hastanede görev yapan Doç. Dr. Hakan Çoksüer tarafından 30 tekerlekli sandalye ile destek verildi.Türkiye Sakatlar Derneği...

Doktordan Engelliler İçin 30 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışı
Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şubesi tarafından başlatılan engelliler için tekerlekli sandalye kampanyasına özel bir hastanede görev yapan Doç. Dr. Hakan Çoksüer tarafından 30 tekerlekli sandalye ile destek verildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şubesi'nin bedensel engelliler için başlattığı tekerlikli sandalye kampanyasına Doç. Dr. Hakan Çoksüer tarafından destek geldi. Çoksüer tarafından alınan tekerlekli sandalyeler, derneğin belirlediği kişilere dağıtıldı. 30 bedensel engellinin evine götürülen tekerlekli sandalye dağıtımına katılan Doç. Dr. Hakan Çoksüer, engellilerin hayatını kolaylaştırmanın toplumsal bir zorunluluk olduğunu dile getirdi. Çoksüer, “Engelli kardeşlerimiz için, tüm bireyler özveri ile sadece Allah rızası için yardım etmelidir. Aksi taktirde toplumun tüm bireyleri bundan sorumlu olur. Sağlık bakanlığının “Engelsiz Hastaneler” sloganıyla tüm engelleri hep beraber kaldırabileceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER