Engelliler Sertifikalarını Aldı

Kayapınar Belediyesi'nce engellilere yönelik açılan bilgisayar, işaret dili ve telefon santral kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifika aldı.

Engelliler Sertifikalarını Aldı
Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediyesi engellilerin meslek edinmeleri için açtığı bilgisayar, işaret dili ve telefon santral kursları başarıyla tamamlayan 40 kursiyere düzenlenen bir törenle sertifikaları verildi. Sertifika dağıtım törenine Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kardaş, kursiyerler ve aileleri katıldı.


Sertifika töreni öncesi konuşan Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, "Kurslarımıza katılan arkadaşlar her şeyden önce yaşama katıldıkları için kendilerini kutluyorum. İnsanin her konuda mücadelesiyle aşamayacağı sorun yoktur. Belediye olarak her zaman dezavantajlılara guruplar hizmet ve imkân sağlamak önceliğimiz olmuştur. Belediye olarak yaptıklarımızın yeterli değil. Ancak belediye olarak bu çalışmaları daha çok artıracağız. Bu anlamıyla toplumun tüm kesimlerin bu konuda daha çok duyarlı olması gerek. Bu arkadaşlarımız bundan sonraki yaşamlarında ekonomik ve öz güven anlamında yaşama daha çok bağlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tören iki ay süren bilgisayar, işaret dili ve telefon santral kurslarını başarıyla tamamlayan 40 kursiyere sertifikalarının verilmesiyle sone erdi. Belediyenin engellileri yönelik kursları devam edecek. 

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER