Ensarioğlu'ndan DTSO'ya Ziyaret

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanlık seçimleri öncesi tüm rakiplerini ziyaret ederek örnek teşkil eden Av. Sıraç Ensarioğlu seçim sonucu başkan seçilen Ahmet Sayar’ı da ziyaret ederek hem seçimden ötürü tebrik etti hemde yeni görevinde başarılar diledi.

Ensarioğlu'ndan DTSO'ya Ziyaret
ENSARİOĞLU’NDAN DTSO’YA ZİYARET

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanlık seçimleri öncesi tüm rakiplerini ziyaret ederek örnek teşkil eden Av. Sıraç Ensarioğlu seçim sonucu başkan seçilen Ahmet Sayar’ı da ziyaret ederek hem seçimden ötürü tebrik etti hemde yeni görevinde başarılar diledi.

PROJELERİMİZİ SUNACAĞIZ

DTSO seçimlerinden mavi listenin temsilcisi olarak seçilen Ahmet Sayar ve DTSO meclisini ziyaret eden Sıraç Ensarioğlu, tüccarların, esnafın seçiminin kentin seçimi olduğunu belirterek kazanan Sayar’ı tebrik etti. Ziyarette konuşan Ensarioğlu,” İyisiyle kötüsüyle bir seçimi geride bıraktık. Bizde bu seçimde aday olduk. Halkımız, esnafımız, tüccarlarımız seçimini yaptı. Bu aşamada bizde yeni yönetim ve ekibini tebrik etme amacıyla bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ekibimizle beraber seçimi kaybettik projelerimiz atılsın diye bir düşüncemiz yok. Projelerimizi yeni yönetime de sunacağız. Bugün bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğimiz için elimizde dosya ile gelmedik. Her grubumuz kendi alanları ile ilgili projeleri, sıkıntıları, çözümleri kendi temsilcilerine sunacaklar. Üstümüze ne düşerse yapacağız. Artık nasıl başarılı olabiliriz bunu düşüneceğiz “ dedi.

HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sıraç Esnarioğlu’nun nezaket ziyaretinin çok önemli olduğunu belirten başkan Ahmet Sayar, Ensarioğlu’na teşekkür ederek şunları söyledi;” Öncelikle bu nazik ziyaretinden ötürü beyaz grubuna ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Seçime kadar rakip olan bizler seçimden sonra birlikte nasıl daha başarılı çalışmalar yapabiliriz diye düşüneceğiz. Bizim için eleştiri çok önemlidir. Eleştirilerin yapıcı olmasını isteriz. Hatalarımız, yanlışlarımız elbette olacaktır. Amacımız en az hata yaparak, memleketimize hizmet etmektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bayrak sırası bizdedir. Biz bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağız. Bunun için her türlü öneriye, projeye açığız. Bu anlamda bir kez daha Beyaz gruba, temsilcilerine ve bu guruba önderlik eden Avukat M. Sıraç Ensarioğlu’na teşekkür ediyorum.”

ENSARİOĞLU BİR YENİLİK BAŞLATTI

Ziyarette bir açıklama yapan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Celaleddin Birtane ise Sıraç Ensarioğlu’nun seçim öncesi ve seçim sonrası gerçekleştirdiği ziyaretler ile yepyeni bir gelenek başlattığını belirterek şunları söyledi;” Diyarbakır’da bugüne kadar gergin geçen DTSO seçimleri, sağduyu ile sonuçlanmıştır. Bu sağduyuda Sıraç Ensarioğlu’nun katkısı büyüktür. Gerçekleştirdiği ziyaretlere rakiplerinden-ki bende bir rakibiydim- başlaması olayı daha da güzel kılmaktadır. Bu akımın diğer seçimlerede örnek olmasını temenni ediyorum.  Bu centilmenlik örnek olmalıdır. Bende şahsım adına teşekkür ediyorum” 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER