Gelecek Otomotıv’de Truckstore Rüzgarı

Gelecek Otomotiv Diyarbakır’da Mercedes-Benz Türk’ün katkılarıyla Axor 2529 CD, Axor 1840 LS, Axor 4140 B ve Actros 1841 LS araçlarını sergiledi.Çevrenin ve yaşamın geleceğini bugünden şekillendiren ve en son teknolojiyle üretilen araçların...

Gelecek Otomotıv’de Truckstore Rüzgarı
Gelecek Otomotiv Diyarbakır’da Mercedes-Benz Türk’ün katkılarıyla Axor 2529 CD, Axor 1840 LS, Axor 4140 B ve Actros 1841 LS araçlarını sergiledi.

Çevrenin ve yaşamın geleceğini bugünden şekillendiren ve en son teknolojiyle üretilen araçların sergilendiği Gelecek Otomotiv lokasyonunda, Mercedes-Benz satış ekibi, TruckStore ikinci el ekibi, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ekipleriyle birlikte Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Genel Müdür Aziz Batgi, ziyaretçi ve katılımcılara ürün ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunup bilgilendirme yaptı. Davetliler arasında kamyon ve çekici ürün grubu müşterileriyle birlikte çevre illerde bulunan kurum ve kuruluşların yetkilileri de yer aldı. Saat 09:30’da başlayan ve gün boyu devam eden aktivite akşam üzeri verilen bir kokteyl ile sona erdi.

Pazarlama iletişim uzmanı Berna Baykara kokteyle katılımdan ve araçlara duyulan ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER