İşkur Çalışanlarından İş Güvenliği Kaygısı

Diyarbakır İşkur İl Müdürlüğü'nde çalışan personel kurum binasının içler acısı bir halde olduğunu duyurmak için basın açıklaması yaptı.İşkur Diyarbakır İl Müdürlüğü'ndeki personeller, kurum binasının eski olmasına tepki...

İşkur Çalışanlarından İş Güvenliği Kaygısı
Diyarbakır İşkur İl Müdürlüğü'nde çalışan personel kurum binasının içler acısı bir halde olduğunu duyurmak için basın açıklaması yaptı.

İşkur Diyarbakır İl Müdürlüğü'ndeki personeller, kurum binasının eski olmasına tepki göstermek amacıyla basın açıklaması düzenledi. Yenişehir ilçesinde Kültür Sarayı binası içerisinde bulanan İşkur İl Müdürlüğü önünde toplanan çalışanlar adına açıklamayı yapan Hasan Taşkıran, ısınma sorunlarını evden getirdikleri elektrikli sobalarla çözdüklerini ifade ederek, binanın eski oluşunun risk doğurduğunu kaydetti. Taşkıran, “Kurumuzun odaları dışında her yer şantiye halinde ve kötü durumdadır. Kurumun faaliyet gösterdiği bu bina, korku filmlerindeki metruk mekanları aratmamaktadır. Çalıştığımız ortam iş sağlığı ve güvenliğinden yoksundur. Kurumumuzda kış ve yaz şartlarına uygun bir ortam bulunmuyor. Asansör ise, her hafta arazı vermektedir. Bina içerisinde bulunan kurumumuzun dışında tüm yerler harabe halinde. Yetkililere sesimize kulak vermeye ve duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından çalışanlar sessizce dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER