Şampiyonun adı Barışspor

Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 2013 halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvalara Barışspor adıyla katılan DEAH birinci olurken, DEAH Nükleer Tıp ikinci oldu.

Şampiyonun adı Barışspor
Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 2013 halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvalara Barışspor adıyla katılan DEAH birinci olurken, DEAH Nükleer Tıp ikinci oldu.

Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi koordinasyonunda düzenlenmiş olan DEAH 2013 Halı Saha Futbol Turnuvası hastanedeki personeller arasında iletişim ve etkileşimi sağlayarak, dostluk ve kardeşlik ortamında personelin moral ve motivasyonunu arttırmak hedeflenmiştir. Üç yıldır belli aralıklarla oynanan halı saha futbol turnuvasında, Diyarbakır il ve ilçe hastanelerinden toplam 38 takım yarıştı. Yaklaşık 2 ay süren turnuva DEAH Barışspor, DEAH Nükleer Tıp arasında oynanan final maçıyla son buldu. Turnuvanın son maçına Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Çakabay, Diyarbakır Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Sağlık-Sen Diyarbakır şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve Diyarbakır Ses Şube Sekreteri Ramazan Kaval izleyici olarak katıldı. Turnuva sonunda, DEAH Barışspor birinci, DEAH Nükleer Tıp ikinci olurken, turnuvaya Amed ismiyle katılan 112 Acil Servisi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu ve Diyarbakır Sağlık-sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Diyarbakır Ses Şube Sekreteri Ramazan Kaval ve Diyarbakır Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan tarafından plaket verildi.

Turnuvaya katılan sağlık personelleri, bu tür organizasyonların özellikle sağlık camiasında gece gündüz demeden çalışan personellerin moral ve motivasyonunu arttırmada çok önemli olduğunu dile getirdiler. Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu şöyle konuştu: “Spor sosyal hayatta insanlar arasında hoşluk ve kardeşliği pekiştiren bir unsurdur. Spor insanın günlük hayatında, iş hayatında daha aktif ve daha başarılı olmasına vesile olur. Kurumumuzdaki personellerin böyle bir dayanışma göstermesi ve bu etkinliğe yoğun ilgi göstermeleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Böylesi güzel etkinliği Allah nasip ederse her yıl planlamayı düşünüyoruz. Takımlar çok güzel oynadılar. Başarıların devamını diliyorum. Spor dostluktur, kardeşliktir, centilmenliktir, güzelliktir. Bu güzellikleri yansıtmak en güzel insani duygudur. Bu güzel organizeyi başarıyla yapan emeği geçen tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum”

Turnuvanın her yıl geleneksel olarak, DKHB Genel Sekreterliği Koordinasyonunda düzenleneceği belirtildi. Turnuvaya bazı Sivil Toplum Örgütleri ve sağlık sektöründe hizmet veren bazı şirketler sponsorluk desteği verdi. Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Özel Kalem Personeli Suat Ok ve Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı Levent Yıldırım tarafından organize edilen turnuva amacına ulaşmış, başarılı bir sonuca varılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER