Ses'ten Atama Yönetmeliği Açıklaması

Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası (SES), 19 Şubat 2013 tarihinde yayımlanan Sosyal Hizmet Merkezleri ve 17 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanan Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ni protesto etmek amacıyla eyleme gideceğini açıkladı.Grup...

Ses'ten Atama Yönetmeliği Açıklaması
Sağlık ve Sosyal Emekçileri Sendikası (SES), 19 Şubat 2013 tarihinde yayımlanan Sosyal Hizmet Merkezleri ve 17 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanan Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ni protesto etmek amacıyla eyleme gideceğini açıkladı.

Grup adına açıklamalarda bulunan SES Diyarbakır Şubesi Eğitim Basın Yayın Sekreteri Şiyar Güldiken, çıkartılan bu yönetmelikleri protesto edeceklerini söyledi. Güldiken, "Sosyal hizmet alanında örgütlü Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Türk Psikologlar Derneği, Sosyoloji Mezunları Derneği olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yayınladığı Sosyal Hizmet Merkezleri Yönetmeliği ve Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin geri çekilmesi için ortak eylem kararı aldık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER