Vali Kıraç’tan Baydemir’e Ziyaret

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i ziyaret etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir tarafından kapıda karşılanan Vali Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in...

Vali Kıraç’tan Baydemir’e Ziyaret
Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir tarafından kapıda karşılanan Vali Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in makamına geçerek bir süre görüştü. Vali Kıraç, Diyarbakır gibi kadim bir şehirde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Diyarbakır çok önemli bir şehir ve içinde barındırdığı kültürel ve tarihi değerlerin eşi benzeri yok. Türkiye’nin turizm merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bu şehirde görev yapmak herkese nasip olmaz. Bizler de görevimizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Vali Kıraç’ın gerçekleştirdiği iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de, “Ziyaretiyle bizi onurlandıran valimize Diyarbakır’daki görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER