Vali Toprak Diyarbakır’a Veda Etti

Son Valiler Kararnamesi ile İzmir'e atanan Vali Mustafa Toprak, Diyarbakır Valiliği önünde mülki amirler ile vedalaşarak kentten ayrıldı.Diyarbakır Valiliği'nde düzenlenen veda törenine, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının...

Vali Toprak Diyarbakır’a Veda Etti
Son Valiler Kararnamesi ile İzmir'e atanan Vali Mustafa Toprak, Diyarbakır Valiliği önünde mülki amirler ile vedalaşarak kentten ayrıldı.

Diyarbakır Valiliği'nde düzenlenen veda törenine, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda protokol üyesi katıldı. Valilik makamında veda konuşmasını yapan Toprak, hep sevgiyi, birliği, beraberliği, güzelliği vatandaşların huzurunu ifade ettiklerini söyledi. Vali toprak, "Değişik heyetlerin geldi, üst düzeyde konukları kabul ettik ama kalplerimiz hep Diyarbakır'ın güzelliği, sevgisi, geleceği, insanların mutluluğu için attı. Ayrılırken kalbimizde Diyarbakır'a önemli bir yer ayırarak gidiyoruz. Diyarbakır'ı, insanını, kadim dostluğunu unutmamız mümkün değil. Şüphesiz görev yaptığımız yerlerin güzellikleri, dostlukları ve muhabbetleri var. Aynı dostlukları Diyarbakır'da da oluşturduk. Görev süresince hep güzel işler ortaya çıkarmaya çalıştık. Ayrılıyoruz, bu güzel kentten. Hakkınızı helal ediniz" dedi.

Valilik personeli ile vedalaşan Toprak, daha sonra valilik önünde polis tören mangası tarafından uğurlandı. Vali Toprak, valilik önünde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdikten sonra eşi Selime Toprak ile havaalanına gitti. Vali Toprak, havaalanında 2. Hava Kuvvet Komutanı, İl Jandarma Komutan Vekili, Emniyet Müdürü ve bazı kurum müdürleri ile vedalaştıktan sonra uçağa binerek Ankara’ya hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER