Yılın Gazetecileri Ödülleri Başvuruları Başladı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın gazetecileri’ yarışması için başvurular başladı.GGC tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın Gazetecileri Yarışması’nın...

Yılın Gazetecileri Ödülleri Başvuruları Başladı
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın gazetecileri’ yarışması için başvurular başladı.

GGC tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın Gazetecileri Yarışması’nın başvuruları başladı. GGC tarafından yapılan yazılı açıklamada ödüllerin gazetecileri teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek üzere verildiği belirtildi. Açıklamada, “Yarışmaya Cemiyet üyesi olmayan gazeteciler de katılabilir. Ödül verilen dallar gazetecilik, radyo, televizyon ve internet yayınlarıdır. Haber (tv, gazete, radyo, internet), fotoğraf, sayfa düzeni (yerel gazete), spor haberi, TV haber (görüntü), radyo haber-program, kürtçe haber dallarında ödül verilecektir. Yönetim kurulu ödül verilecek dallarda, o dallarda aday olmayan konusunda uzman kişilerden oluşacak jüri heyetini kurar. Adaylar bir dalda ve bir eserle başvurabilir. Yarışmaya katılacak aday eserler 1 Eylül 2012 ve 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında yayınlanmış olması gereklidir. Yarışmanın bu yılki ödülü her dal için bin liradır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER