"5'te devre 10'da biter" Muhteşem Finalle sona erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “5’te Devre 10’da Biter Sokak Futbolu” turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi. Final maçlarını izleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, dereceye giren takımları tebrik ederek kupalarını takdim etti.

"5'te devre 10'da biter" Muhteşem Finalle sona erdi

Çocukları spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “5’te Devre 10’da Biter Sokak Futbolu” sona erdi. Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan final karşılamalarını Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Genel Sekreter Muhsin Eryılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile binlerce öğrenci izledi.

Başkan Atilla birincilere kupalarını takdim etti

101 TAKIM KATILDI

Okulların ilk ve orta öğretimlerinde eğitim gören 8-12 yaş arası çocukların oluşturduğu 101 takım turnuvaya katıldı.

İLKOKULLAR'DA BAĞLAR FATİH

Bir ay süren turnuvanın ardından finale çıkan takımlar Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Oynanan final maçlarında ilkokullar branşında Bağlar Fatih İlkokulu birinci, Kayapınar Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu ise ikinci oldu.

ORTAOKULLAR'DA AKŞEMSETTİN 

Ortaokullar branşında ise Kayapınar Akşemsettin Ortaokulu birinci, Yenişehir Yunus Elaltunteri Ortaokulu ikinci oldu. Karşılaşmaların ardından ödül töreni düzenledi. Törende birinci ve ikinci olan takımları tebrik eden Başkan Atilla, kupalarını takdim etti. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği turnuva boyunca verdiği destekten dolayı Başkan Atilla’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Şöhretler karması maçı oynandı

Ödül törenin ardından eski milli futbolculardan oluşan kadro ve ilkokul branşında birinci olan Fatih İlkokulu öğrencileri arasında şöhretler karması maçı yapıldı. Maçın başlama vuruşunu Başkan Atilla yaparak futbolculara başarılar diledi. “5’te Devre 10’da Biter” turnuvası oynanan şöhretler karması maçının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER