AK Partili İçten, Türkiye Kick Boks antrenörleriyle buluştu

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Sayın Cuma İçten, Kick Boks 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kursunu ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da hazır bulundu. Programın haber metnini görüntü ve fotoğrafları ile birlikte bilgilerinize sunuyoruz. Görüntü için FTP adresimiz aşağıda mevcuttur.

AK Partili İçten, Türkiye Kick Boks antrenörleriyle buluştu
 AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Türkiye Kick Boks antrenörleri ile bir araya geldi. İçten, sporun terör ve uyuşturucu ile mücadelede ne denli önemli olduğunu Diyarbakır'dan örnek vererek anlattı. Her zaman sporun yanında olduğunu vurgulayan İçten, Kick Boksun ve genelde olimpik olmayan spor branşlarının sorunlarının çözümü konusunda çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

 

 AK Partili İçten, Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu'nda devam eden Kick Boks 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kursunu ziyaret etti. Kursta Türkiye'nin her bölgesinden antrenörlerin yanı sıra Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da hazır bulundu. Antrenörlerle kısa bir toplantı yapan İçten, kick boksun sorunlarını dinledi. İçten, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirterek, kendisinin de eski bir lisanslı sporcu olduğuna işaret etti. Kendi üzerine ne düşerse yapmaya hazır olduğunu kaydeden İçten, uyuşturucu ve terörle mücadelede sporun ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. İçten, "Diyarbakır'da PKK'ya karşı ciddi bir mücadele veriyoruz. Spor alanında İbrahim Ertaş hoca ciddi bir mücadele içerisinde. Sokaklardaki çocukları bulup getiriyor. Çocukları hem değerler noktasında, hem vatan millet konusunda hem de spor anlamında çok ciddi hizmetler veriyorlar. Bizler de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama daha iyi şeyler yapabiliriz. Çok değerli başkanlarımız var ve kendilerinin bizleri çalıştırmasını istiyorum. Gel derlerse geliriz, git derlerse gideriz." diye konuştu.

 

"TÜRKİYE 12 YILDA TESİSLEŞMEDE DEVRİM YAŞADI"

 

Bütün sorunları not eden İçten, Türkiye'yi ilgilendiren bu ortak sorunlar konusunda ilgilenmek ve yardımcı olmak istediğini bildirdi. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı'nın ve antrenörlerin dile getirdiği ortak sorun olimpik olmayan spor dallarında sporcuların dereceler yapmasına rağmen atamamalarının olmaması ve ödül yönetmeliğinde olimpik olmayan branşlara uygulanan adaletsizlikti. İçten, Türkiye'nin spor konusunda 12 yılda nerden nerelere geldiğinin altını çizerek, özellikle de tesisleşme konusunda Türkiye'nin devrim yaşadığına dikkat çekti. İçten, sorunların çözümü konusunda federasyon başkanı ile birlikte girişimlerde bulunacakları sözünü verdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER