AMEDSPOR AVANTAJ PEŞİNDE

2.Lig Play-Off yarı final ilk maçında bugün B.B Erzurumspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor,avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Maçın başlama saati 16.00.

AMEDSPOR AVANTAJ PEŞİNDE
 2.Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grup'ta Play-Off yarı final ilk maçları bugün yapılacak. Beyaz Grup'ta çeyrek finalde Sivas Belediyespor'u eleyen Amedspor ile Kocaeli Birlikspor'u saf dışı bırakan B.B Erzurumspor karşı karşıya gelecek. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Süleyman Abay yönetecek. Bu maçın rövanşı 16 Mayıs Salı günü saat 16.00'da Diyarbakır Seyrantepe Stadı'nda oynanacak.

FİNAL MAÇI 21 MAYIS'TA
Kırmızı Grup'ta ise Play-Off yarı final ilk maçı bugün saat 16.00'da Gümüşhanespor ile Kastamonuspor 1966 arasında Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak. Bu maç Kastamonuspor 1966'nın cezası nedeniyle seyircisiz yapılacak. Bu maçın rövanşı 16 Mayıs Salı günü Gümüşhane'de oynanacak.
Amedspor-B.B Erzurumspor ve Gümüşhanespor-Kastamonuspor 1966 eşleşmelerinde turu geçen takımlar finale kalacak. Final 21 Mayıs Pazar günü tarafsız sahada oynanacak. Final maçını kazanan takım TFF 1.Lig'e yükselecek.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER