AMEDSPOR'DAN AKSU'YA TEBRİK

Amedspor yönetimi,  Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin yeni başkanı olan TFF Başkanvekili Murat Aksu'yu tebrik etti ve bunun için resmi sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı.

AMEDSPOR'DAN AKSU'YA TEBRİK

Amedspor yönetimi,  Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin yeni başkanı olan TFF Başkanvekili Murat Aksu ve hayatını kaybeden Düzcespor ve 24Erzincanspor taraftarları için mesajlar paylaştı.

 Kulübün açıklamasında,”Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin (TMPK)  gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda TMPK Başkanı seçilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili hemşehrimiz Sayın Dr. Murat Aksu'yu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

“Düzce’deki Olayın Kulübümüzle İlgisi Yok”

Düzce'de stadyum dışında iki grup arasında gerçekleşen ve ne taraftarımız ne de kulübümüz ile hiçbir ilgisi bulunmayan münferit saldırıda yaralanan vatandaşın hayatını kaybettiğini haber kaynaklarında öğrenmiş bulunuyoruz.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Tribünde kalp krizi geçiren 24Erzincanspor taraftarı Turgay Eren'in hayatını kaybetmiş olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Turgay Eren'e Allahtan rahmet, 24Erzincanspor camiasına başsağlığı dileriz.” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER