BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN YÜZÜCÜ HÜSEYİN NAZLI’YA SPORSORLUK DESTEĞİ

Diyarbakır Bağlar Belediyesi yüzücü Hüseyin Nazlı’ya sporsorluk yapacak.

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN YÜZÜCÜ HÜSEYİN NAZLI’YA SPORSORLUK DESTEĞİ
 Hüseyin Nazlı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen ‘Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması’na katılmak için girdiği aşamaları başarıyla geçti.
Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuz’unun yüzme eğitmeni olarak da görev yapan Hüseyin Nazlı, ‘Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katılmayı hak kazandı.

Seçmeleri kazanan Nazlı, 24 Temmuz tarihinde İstanbul Boğazı’nda Asya’dan Avrupa’ya 6.5 km yüzecek.

Bağlar Belediyesi’ne teşekkür

Konu hakkında değerlendirme yapan Hüseyin Nazlı, Boğaziçi Yüzme Yarışına katılmak için yüzme sporcusu olma ve seçmelerini geçme şartının olduğunu söyleyerek, Ankara’da yapılan seçmeleri başarıyla tamamladığını belirtti. Bütün imkânsızlıklara rağmen iyi bir başarı kazandığını dile getiren Nazlı, bu yarışmaya ilk Diyarbakırlı olarak ikinci kez katıldığını söyledi.

Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Nazlı, “Diyarbakır’ı temsilen kulaç atacağım. Diyarbakır’da spor hayatımda bana destek olan Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi oldu. Sponsorum Bağlar Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Bağlar Belediyesi’nin sponsorluğu olmasaydı bu başarıyı yakalayamazdım.
İmkânsızlıkları birlikte başardık. Destekleri sayesinde bu tür yarışlara katıldım. Burada antrenman yapma imkânımız sınırlı. Belediyelerin yaptığı havuzlarda yüzerek bu başarıyı yakaladım” dedi.

Antrenmansız 800 metreyi 16 dakikada bitirerek seçmeleri geçtiğini vurgulayan Nazlı, “Diyarbakır’da destek ve imkânlar sağlanırsa başarılı sporcular çoğalacaktır. Bende yüzme antrenörlüğü alanında kendimi çok iyi geliştirmek istiyorum. Havuzlarda hem antrenman yapıyorum hem de eğitmenlik yapıyorum. Kapalı yüzme havuzlarında öğrencilerimle birlikte yüzüp yarışlara katılmak istedik. Bu anlamda hayallerimi gerçekleştirdim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER