DİYAR İÇİN HERŞEY DAHA BİTMEDİ

TRT Kurdi’ye konuşan Diyarbekirspor Teknik Direktörü Duman,şampiyonluk şansları az olmasına rağmen yarışı sonuna kadar sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi

DİYAR İÇİN HERŞEY DAHA BİTMEDİ
 TRT Kurdi’ye konuşan Diyarbekirspor Teknik Direktörü Duman,şampiyonluk şansları az olmasına rağmen yarışı sonuna kadar sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. Duman,”Play-Off en gerçekçi hedef ama şampiyonluk için de pes etmeyeceğiz” dedi.

 

‘Bize Yakın Hedef Play-Off’

 

Kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u 4-1 yenen Diyarbekirspor,geçen hafta aldığı Afjet Afyonspor yenilgisinin yaralarını sardı.

 

TRT Kurdi’ye değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ahmet Duman,iyi bir oyunla galip geldiklerini belirterek 2.Lig’e doğrudan yükselme şanslarının devam ettiğini söyledi. Duman,”Afyon’dan 3 puanla dönseydik çok şey değişirdi. Maalesef bunu başaramadık. Afyonspor şampiyonluğa yakın.Ancak biz yine de şansımız devam ettiği sürece kovalayacağız. Sultanbeyli Belediyespor karşısında iyi futbol oymayarak kazandık. Çok daha farklı kazanabilirdik. Bize yakın hedef Play-Off.Play-Off’tan da olsa inşallah 2.Lig’e çıkacağız” dedi.

 

Futbolcular Gelecekten Umutlu

 

TRT Kurdi’ye konuşan futbolcular da galibiyet nedeniyle sevinçli olduklarını ifade ettiler. Afyon maçından sonra moral bozukluğu yaşadıklarını anlatan Eşref Korkmazoğlu,”Afyon maçı çok önemliydi. Kazanmak istiyorduk fakat başarılı olamadık. Afyon maçını kaybederek şampiyonluk için tüm ipleri rakibimize bıraktık. Sultanbeyli Belediyespor karşısında hem iyi oynadık hem goller attık. Kalan 7 maçımızı da kazanmak istiyoruz” dedi.

Yakup Demir ise 2.Lig’e çıkacaklarına olan inancının tam olduğunu anlattı. Demir,”Afyon’da önemli bir şansı teptik. Direkt çıkmak zor gibi. O olmazsa Play-Off var. Sezon sonunda 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2017, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER