DİYAR KOMŞUDA 3 PUAN ARIYOR

3.Lig 3.Grup’ta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 3-2 ve kendi sahasında Bayrampaşa’yı 2-0 yenerek sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Diyarbekirspor, Pazar günü komşu kent Bingöl’de 3 puan arıyacak.

DİYAR KOMŞUDA 3 PUAN ARIYOR
 3.Lig 3.Grup’ta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 3-2 ve kendi sahasında Bayrampaşa’yı 2-0 yenerek sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Diyarbekirspor, Pazar günü  komşu kent Bingöl’de 3 puan arıyacak.

 

17 puanla düşme hattının hemen üzerinde yer alan 12 Bingölspor’u deplasmanda yenerek 3’te 3 yapmak ve çıkışını sürdürmek isteyen Diyarbekirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

 

Diyarbekirspor bu sezon deplasmanda 14 puan toplarken,12 Bingölspor ise kendi sahasında 13 puan kazandı.

 

MAÇ ERTELENEBİLİR

 

Maçın ertelenme ihtimali var. Bölgede etkili olan kar yağışından dolayı maçın oynayacağı Bingöl Stadı karla kaplı hale gelirken,sahanın maç saatine kadar yoğun bir çalışma ile hazır hale getirilmesi amaçlanıyor. Aksi takdirde karşılaşma yarına veya ileri bir tarihe ertelenecek. İkinci yarının ilk haftasında oynanması gereken 12 Bingölspor-Orhangazispor maçı da bu nedenle ertelenmişti.

 

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Diyarbekirspor 5-2 kazanmıştı.

 

DİYAR YÜKSEK MORALLİ

 

Dün karayolu ile Bingöl’e giden Diyarbekirspor’da tüm hazırlıklar tamamlandı,moraller yerinde ve herkes maç saatini bekliyor. Tarsus İdman Yurdu ve Bayrampaşa galibiyetleri için primlerin ödenmesi motivasyonu artırırken,teknik direktör Ahmet Duman oyunculara hem maçın önemini hem de rakibin konumunu ve saha koşullarını anımsatarak uyarılarda bulundu.

Bingöl Şehir Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçın hakemi Kocaeli’nden Alper Çetin.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER