Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Açıklama

Uzun yıllardır liglerde mücadele eden DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUMUZ un ilkesel olarak inanıp haykırdığı tek slogan vardı.O slogan, Sporun evrensel dili olan Hoşgörü,Barış,Dostluk,Kardeşlik, Takımlar arası ve Kentler arası dayanışmayı güçlendirmek adına sarf edilen çabaydı.Geçmişte birilerinin ısrarla bozmak istediği,bir nebzede başardığı Kentimizin ve İnsanlarımızın spor konusundaki zedelenen imajını düzeltmekti.En önemlisi de şiddetsiz küfürsüz ve çok renkli bir türbin profili oluşturup,Kadınlarımızı da bir günlük bile olsa stresten uzaklaştırıp onlara hoş bir vakit geçirtmekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Açıklama
 BASINA VE KAMUOYUNA
Uzun yıllardır liglerde mücadele eden  DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUMUZ un ilkesel olarak inanıp haykırdığı tek slogan vardı.O slogan, Sporun evrensel dili olan Hoşgörü,Barış,Dostluk,Kardeşlik, Takımlar arası ve Kentler arası dayanışmayı güçlendirmek adına sarf edilen çabaydı.Geçmişte birilerinin ısrarla bozmak istediği,bir nebzede başardığı Kentimizin ve İnsanlarımızın spor konusundaki zedelenen imajını düzeltmekti.En önemlisi de şiddetsiz küfürsüz ve çok renkli bir türbin profili oluşturup,Kadınlarımızı da bir günlük bile olsa stresten uzaklaştırıp onlara hoş bir vakit geçirtmekti.
PROVAKATÖRLERİN GÖZÜ AYDIN,DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEZA YEDİ.
Bu gözelikleri içlerine sindiremeyen kendini bilmez bazı şahıslar tabiri caizse provokatörlük yaparak 3 yılın sonunda Kulübümüzü cezayla tanıştırdılar.Artık kına yakabilirler.
''ÖNCELİKLE BUNU YAPANLARI VE YAPTIRANLARI KINIYORUZ''
Maç öncesi hem TFF yi hem de ilgili Kurumları  yazılı olarak uyarmamıza ve İl Güvenlik Kurulunun kararına rağmen Anakaradan gelen bazı kişiler ve Kentimizde ilişki içersinde bulundukları bazı provokatörlerin ortaklaşmasıyla, Takımımız ve Ankaragücü takımıyla alakalı olmayan 3.bir takımı hedef alan ve türbinlerimiz de   hiçte alışık olmadığımız  TFDK raporunda belirtilen sözlerin sarf edilmesi işin provoke olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.
''KÜFÜR EDEN SEYİRCİ MAÇLARIMIZA GELMESİN''
Yönetim Kurulu olarak bu çağrıyı defalarca yapmamıza rağmen,bu çok önemli maçımızı provoke edip Kulübümüze ceza aldırtan kötü söz sahibi kişiliklere meydanı boş bırakmayacağımızı belirtmek istiyoruz.Centilmenlik,Hoş gürü ve Misafirperverliğimizin dozajını biraz daha yükseltip sağduyuyu hakim kılacağımıza inanıyoruz.
TFF Profesyonel Disiplin Kurulunun 3 yıla yakın bir süredir ceza almayan,Kırmızı kart görmeyen  Kulübümüzün geçmişini dikkate almadan,FAİR- PLAY a olan sevdamızın farkına varmadan ve maç öncesi uyarılarımızı önemsemeden bizi cezalandırmasını anlamış değiliz.Söz konusu cezaya Tahkim Kurulu nezdinde itirazda bulunacağımızı da belirtmek istiyoruz.
KÜFÜR EDEN SEYİRCİYİ KINARKEN,KAR KIŞ DEMEDEN VE CANİ GÖNÜLDEN TAKIMIMIZA DESTEK VEREN BÜTÜN TARAFTARLARIMIZA DA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Takımımızın Şampiyonluk ve FAİR-PLAY ödülüyle taçlandırılması temennisiyle duyarlı Spor kamuoyuna ve Halkımıza saygılarımızı sunuyoruz.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU  

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER