DİYARBAKIR’DAN GALATASARAY’A UZANAN BAŞARI HİKAYESİ

Diyarbakırlı olan Teleset Mobilya Akhisarspor’un başarılı futbolcusu Muğdat Çelik’in Galatasaray’a transfer olması memleketinde sevinçle karşılandı.

DİYARBAKIR’DAN GALATASARAY’A UZANAN BAŞARI HİKAYESİ
 Diyarbakırlı olan Teleset Mobilya Akhisarspor’un başarılı futbolcusu Muğdat Çelik’in Galatasaray’a transfer olması memleketinde sevinçle karşılandı. Muğdat, kupa finali için geldiği memleketi Diyarbakır’da büyük ilgi görmüştü.

 

Şampiyonlar Ligi’nde Oynayacak

Diyarbakırlı olan ancak ailesinin Mersin’e göç etmesi nedeniyle Mersin’de dünyaya gelen ve burada büyüyen Muğdat Çelik, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’a transfer oldu.

Bu gelişme,Muğdat’ın memleketi Diyarbakır’da heyecan ve sevinçle karşılandı. Şampiyonlar Ligi’nde oynama imkanı da bularak kariyerinin zirvesine çıkacak olan 28 yaşındaki futbolcunun bu çıkışı hemşerilerini gururlandırıyor. Muğdat Çelik,10 Mayıs’ta Fenerbahçe ile oynadıkları ve 3-2 kazanarak kupanın sahibi oldukları final maçı için geldiği Diyarbakır’da hemşerilerinin yoğun ilgisini görmüştü.

Galatasaray’ı Ve Fenerbahçe’yi Yıkan Adam

Mersin’de başlayan futbol kariyerinde daha sonra Gençlerbirliği, Kastamonuspor ,Çankırıspor, Bugsaşspor, Batman Petrolspor,Nazilli Belediyespor, Balıkesirspor ve son olarak Akhisarspor’da forma giyen Muğdat Çelik, hücümda yüksek teknik kapasitesi ve çabukluğu ile dikkat çekiyor.   Muğdat, geçen sezon Galatasaray,Fenerbahçe Beşiktaş’la oynanan maçlarda başarılı performansı ile ön plana çıkmıştı. Özellikle yarı finaldeki Galatasaray ve finaldeki Fenerbahçe maçlarında yıldızlaşmıştı. Muğdat, final maçından sonra kupanın da en iyi oyuncusu seçilmişti
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER