ATİK’TEN VATANDAŞLARA : SİZDEN BİRİ OLACAĞIM

AK Parti’den Diyarbakır milletvekilliği için aadayı olan Erdal Atik, iftar saatinden sonra seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor ve buna göre çalışmalar yapıyor

ATİK’TEN VATANDAŞLARA : SİZDEN BİRİ OLACAĞIM
AK Parti’den Diyarbakır milletvekilliği için aadayı olan Erdal Atik, iftar saatinden sonra seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor ve buna göre çalışmalar yapıyor. Atik,”Milletvekili olursam halktan asla kopuk olmayacağım ve daima onlarla beraber olacağım” sözünü veriyor.

“Liderimizi Başkan Yaptıracağız”

Seçim çalışmalarının başarılı şekilde devam ettiğini belirten Atik, “Partimize çok büyük bir ilgi var.Bunu sahada net olarak görebiliyoruz.Kentteki sessizliğin nedeni Ramazan’ın getirdiği yorgunluk ve durgunluktur. Vatandaşları ziyaret ederek projelerimizi,partimizi anlatıp destek istiyoruz. Seçim ofisimiz Diyarbakır’da merkez Yenişehir ilçesinde tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir. Vatandaşlarımızın ve teşkilatlarımızın önemli olduğunun fakındayım. İnşallah şimdi ve bundan sonraki zamanlarda da teşkilatlarımızı,halkımızı sahipsiz bırakmayacağım. Kısmet olur da seçilirsem  Diyarbakır’ın taleplerini Ankara’ya taşıyacağım. Bir diğer hedefimiz ise liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptırmak. Bunun için tüm çabamızla çalışıyoruz.Bu kutlu yürüyüşte durmak yok yola devam. 24 Haziran’da inşallah zafer bizim olacak” dedi.



Erdoğan’a Forma Ve Kaşkol

Atik,Diyarbakır mitingi sırasında Diyarbakırspor forması ve kaşkolu hediye ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kentin sporda hak ettiği yere gelmesi için talepte bulunduklarını ve söz aldıklarını da kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER