DİYARBAKIR’ILAR TFF VE MHK ‘DEN ŞİKAYETÇİLER

Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Yeni Diyarbakırspor’un Pazertesi günü oynadığı ve büyük hakem haksızlığına uğradığı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasından bugüne kadar Diyarbakırlı spor severler TFF (Türkiye Futbol Federasyonundan ve MHK (Merkez Hakem komitesinden şikayetçi olduklarını belirttiler.

DİYARBAKIR’ILAR TFF VE MHK ‘DEN ŞİKAYETÇİLER
 Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Yeni Diyarbakırspor’un Pazertesi günü oynadığı ve büyük hakem haksızlığına uğradığı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasından bugüne kadar  Diyarbakırlı spor severler TFF (Türkiye Futbol Federasyonundan ve MHK (Merkez Hakem komitesinden şikayetçi olduklarını belirttiler.

Takımlarının Play – Of maçında hakem Hüseyin Sabancı’nın adli olmayan kararıyla  büyük haksızlığa uğradığını belirten Tayfun Yürekli, isimli taraftar, “ Yetkililer göz göre göre Diyarbakırspor’a yapılan haksızyığa göz yumuyorlar, ve Diyarbakır halkının üzülmesini istiyorlar. Bunu  unutmasınlarki TFF ve MHK eninde sonuda bu yapılan haksızlığın hesabını verecektir.” TFF  YA  ADAM  OLURSUN YA DA DİYARBAKIRSPOR SENİ ADAM EDER”  dedi

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER