Diyarbakırspor'dan Kadroya 12 Takviye

BAL Ligi'nde şampiyon olup 3.Lig'e yükselmenin hesaplarını yapan Diyarbakırspor, kadrosuna 12 futbolcu kattı. Bu isimler arasında geçen sezon oynadıkları takımlarda şampiyonluk yaşayan önemli oyuncular da var.

Diyarbakırspor'dan Kadroya 12 Takviye

Diyarbakırspor, iç transferde 8 futbolcu ile yola devam kararı aldıktan sonra dış transferde de önemli adımlar attı.

Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, teknik heyetin raporu doğrultusunda 12 futbolcu ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Aydın,”Mehmet Aba,İslam Altunkan,Süleyman Can,Mehmet Ballı,Metehan Yatkın,Ramazan Kaya,Barış Civelek,Kemal Ünal,Mehmet Faruk  Çiçek ,Habip Akman,Muhammed Ali Özdemir ve Berat Han gibi oynadıkları takımlarda şampiyonluklar yaşamış oyuncuları kadromuza dahil ettik. Futbol Federasyonu’nun  ligin başlama tarihini açıklamasından sonra Türkiye’nin en ideal bir kamp bölgesinde kamp çalışmalarına başlayacağız. Tesis ve otobüs için çalışmalarımız devam ediyor. Diyarbakırspor bir çok ilkleri başararak Türk futbolunun çınarı olmuş bir kulüptür. Bu sezon 3.Lige çıkarak 4 yıl üst üste lig yükselen ilk takım olma ünvanını kazanmak istiyoruz” dedi.

Yönetimin Görev Dağılımı Belli Oldu

İki hafta önce gerçekleşen olağanüstü genel kurulda oluşan yönetim kurulunun görev dağılımı da belli oldu.

 Hacı İhsan Aydın’ın fahri, Siyabend Aydın’ın kulüp başkanı olarak görev yapacağı yönetimde Nafiz Bedirhanoğlu ve Mehmet Karakaş başkan yardımcısı,Fatih Hillez Alt Yapı ve Tesisler Sorumlusu,Şehmus Akyıl Asbaşkan,Hanifi Zazaoğlu Genel Sekreter,Bedri Ayseli  Kültürel Faaliyetler Sorumlusu, Muhteşem Erdem sayman,Ensari Aydın Medya ve İletişim Sorumlusu ,Mehmet Ümit Sönmez Malzeme Sorumlusu,Eyüp Baturay Taraftar Sorumlusu ,Burhan Gündoğdu Mali Müşavir,Muhammer Bayır Alt Yapı Sorumlusu,Denetleme Kurulu Başkanı Denetleme Kurulu Başkanı ve Tajdin Aydın Disiplin Kurulu Başkanı  olarak görev yapacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER