Diyarbakırspor Hatayspor’dan Enis Gül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor, geçen sezon PTT 1. Lig’e yükselme mücadelesi veren ve finalde Alanyaspor’a yenilerek bu şansı yitiren Hatayspor’dan Enis Gül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor Hatayspor’dan Enis Gül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor, geçen sezon PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesi veren ve finalde Alanyaspor'a yenilerek bu şansı yitiren Hatayspor'dan Enis Gül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transferde PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımlarının önemli oyuncularıyla anlaşarak ses getiren Diyarbakırspor, Spor Toto 2. Lig ekibi Hatayspor'dan Enis Gül'ü de transfer ederek 14. transferini gerçekleştirdi. Üst liglerdeki takımlardan gelen teklifleri geri çevirdiğini belirten Enis, "Fethi hoca bana Diyarbakırspor taraftarını ve başkanın büyük hedeflerini anlattı. Bunlardan çok etkilendim. Diyarbakırspor'un mazisini ve büyüklüğünü de biliyorum. Bu taraftar sadece 3. Lig'de değil birçok üst düzey ligde mücadele eden takımlarda yok. Başkanın heyecanı, özverisi ve yaptığı maddi fedakarlık da takdire şayan. İnşallah el ele vererek Diyarbakırspor'u önce 2. Lig'e, sonraki yıllarda da Süper Lig'e kadar taşırız. Büyük başarılar için kendi adıma ve takımın adına taraftarımıza söz veriyorum" dedi.

"UZUN VADELİ BAŞARILAR İSTİYORUZ"

Başkan Feyzi İlhanlı ise transfere önemli bütçe ayırdıklarını belirterek, uzun vadeli başarıların hesaplarını yaptıklarını söyledi. İlhanlı, "Geçen sezon yaşadıklarımızdan ders alarak bu sezon hem transfere erken başladık hem de kaliteli, hedeflerimize uygun oyuncular aldık. Enis Gül'ü de bu kapsamda transfer ettik. Yaş olarak genç ama kariyer olarak deneyim kazanmış bir futbolcu. Aldığımız oyuncuların son takımlarında sürekli forma giyen ve başarılı olan isimler olması da önemli bir avantajdır. 3. Lig şartlarının üstünde bir bütçe ayırdık. Yeter ki şampiyonluklar gelsin diyoruz. İnşallah bu yıl şampiyon olacağız ve ondan sonraki yıllarda iskelet kadroyu koruyarak birkaç takviye ile daha büyük hedeflere ulaşacağız. Transferlerimizin camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

13 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRMIŞTI

Diyarbakırspor, dış transferde daha önce 68 Yeni Aksaray'dan İbrahim Konuksever ve Can Avcı, Fatih Karagümrük'ten Mehmet Özdıraz, Nazilli Belediye'den Ceyhun Demircan, İskenderun Demirçelikspor'dan Serdal Alan, Kahramanmaraş Belediye'den Abdullah Sönmez ve Serdar Cansu, İngeölspor'dan Erdinç Karakaş, Adana Demir'den Hasan Üstünkaya, Kahramanmaraşspor'dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt, Arsinspor'dan Emre Karaman ve Karşıyaka'dan Gökhan Aydaş'u transfer etmişti. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER