Diyarbakırspor, Mehmet Özdıraz ile Anlaştı

Spor Toto 3. Ligde transferin hareketli kulüpleri arasında yer alan Diyarbakırspor, Fatih Karagümrükspordan Mehmet Özdıraz'ı transfer etti.

Diyarbakırspor, Mehmet Özdıraz ile Anlaştı
 Spor Toto 3. Lig'de transferin hareketli kulüpleri arasında yer alan Diyarbakırspor A.Ş, Fatih Karagümrükspor'dan Mehmet Özdıraz'ı transfer etti. Mehmet'in geçen sezon şampiyon olan İstanbul ekibinin değişmez isimleri arasında yer aldığı bildirildi.

Diyarbakırspor A.Ş, transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diyarbakırspor A.Ş., geçen sezonun 3.Lig şampiyonlarından Fatih Karagümrük'ün as futbolcusu Mehmet Özdıraz'la da anlaştı. Geçen sezon 29 maçta forma giyerek 4 gole imza atan 23 yaşındaki Mehmet'in daha önce Bursaspor ve Siirtspor gibi takımlarda da oynadığı bildirildi. Diyarbakırspor A.Ş.'den yapılan açıklamada, gelecek hafta içinde transferin önemli ölçüde şekillendirilerek iskelet kadronun oluşturulacağı bildirildi. Açıklamada, "Teknik heyetimizin istediği oyuncuları transfer etmeye devam ediyoruz. Son olarak geçen sezon 2. Lig'e çıkan Fatih Karagümrükspor'un önemli oyuncularından Mehmet Özdıraz'la anlaştık. Bu transferin şampiyonluğu hedefleyen takımımızın gücüne güç katacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Gelecek hafta içinde önemli gelişmeler olmasını bekliyoruz. İsim olarak flaş olacak transferlerin peşinde değiliz, şampiyon olacak kadroyu kurmanın çabasını gösteriyoruz. Her şey Diyarbakırspor'un başarısı ve muhteşem taraftarımızın mutluluğu içindir" denildi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER