DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARI DEVLET BAHÇELİYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Boğaz’da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler" açıklamasına Diyarbakırspor Azrailler Grubundan çok sert tepki geldi.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARI DEVLET  BAHÇELİYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
 Bahçeli'nin 'şerefsiz' açıklaması sonrası Diyarbakırspor Azrailler Derneği Yönetimi çok sert bir açıklama yaparak Bahçeli'ye, "Külhanbeyi, kanun tanımaz, sokak jargonu tarzı açıklama bir parti başkanına yakışmamıştır" denildi.

Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, Bahçeli'nin özellikle Şerefsiz vurgusuna atıfta bulunarak şunları söyledi: "Bir parti başkanı çıkmış, 6 milyon'dan fazla oy almış HDP'ye oy verenleri şerefsizlikle suçluyor. Bu nasıl bir siyasettir, bu nasıl bir genel başkandır. Bahçeli'nin açıklamasını, külhanbeylilik, kanun nizam tanımaz, Demokrasiden nasibini almamış kör cahilce bir açıklama olarak değerlendirmekteyiz. Eğer yüreği yetiyorsa, gelsin o açıklamasını Diyarbakır'da, Hakkari'de, Van'da, Şırnak'ta, Batman'da yapsın. Yetmedi mi bunca kan, yetmedi mi bunca gözyaşı. Bunlar kanla beslenen gruplardır. Kan kokusu almadıkları sürece yaşam şansları yoktur. Türkiye yasalarına göre seçime girmiş, kendisi kadar vekil sayısına ulaşmış bir partiyi hedef alarak oy verenleri şerefsiz olarak nitelemesini aynen kendisine iade ediyoruz. Şahsım ve Taraftar derneği olarak en yakın zamanda kendisine maddi ve manevi dava açıyoruz. Buna ancak yazıklar olsun diyoruz. Herşeye rağmen bu ülkeye barış gelecek, kardeş kavgası son bulacak. Kandan beslenen, bunun üzerine siyaset yapanlarda biliyorlar ki barış geldiği zaman işleri bitecek. " DEDİ

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER