DİYARBAKIRSPORLU TARAFTARLAR, TFF’Yİ PROTESTO ETTİ YÜRÜYÜŞ YAPTI

- Diyarbakırspor'un sahibi olan halkımız ve taraftarlarımız,takımımıza yapılan haksızlığa karşı isyan sesini yükseltmeye devam ediyor. Futbol Federasyonu ve hakem Hüseyin Sabancı'ya yönelik tepkiler her geçen gün ve saat hızla artarken,tepki eylemleri nin ilkini yaptı.

DİYARBAKIRSPORLU TARAFTARLAR, TFF’Yİ PROTESTO  ETTİ YÜRÜYÜŞ YAPTI
 Diyarbakırspor'un sahibi olan halkımız ve taraftarlarımız,takımımıza yapılan haksızlığa karşı isyan sesini yükseltmeye devam ediyor. Futbol Federasyonu ve hakem Hüseyin Sabancı'ya yönelik tepkiler her geçen gün ve saat hızla artarken,tepki eylemleri nin ilkini yaptı.

 Ofis semtindeki konukevi önünde kitlesel yürüyüş ve basın açıklaması yapıldı. Halkımızı bu haksızlılğa ve zülme karşı tek vücüt olarak hareket etmeye,tepkisini göstermeye ve eyleme katılarak güç vermeye davet ettiler. Kalabalık bir gurup Diyarbakırspor taraftarlar  Azrailler grubu olarak  konuk evinden TFF Bölge müdürlüğü önüne kadar çeşitli solaganlar atarak geldiler. TFF’yi ve MHK ve maçın hakemini protesto edici tezahüratlar yaptılar. Azrailler grubu başkana Ramazan  Tugay,Gün bugündür, gün kentini ve takımını sahiplenme günüdür. Haksızlığa karşı hakkımızı orayacağız. diyerek TFF bölge müdürlüğü önünde taraftarları hitaben konuşma yaptı. Başkan Tugay’ın konuşması zaman zaman porotestolar ve alkış sesleriyle kesildi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER