DİYARBEKİRSPOR,6 AY SONRA TARAFTARI İLE BULUŞTUĞU MAÇI 1-0 KAZANDI

3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, 5 maçlık cezanın tamamlanmasının ardında 6 ay sonra buluştuğu taraftarlarının önündeki ilk maçta Zara Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

DİYARBEKİRSPOR,6 AY SONRA TARAFTARI İLE BULUŞTUĞU MAÇI 1-0 KAZANDI
 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, 5 maçlık cezanın tamamlanmasının ardında 6 ay sonra buluştuğu taraftarlarının önündeki ilk maçta  Zara Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

63.dakikada topla birlikte ceza alanına giren Mehmet’in yerden vuruşunda top kalecinin uzanamayacağı köşeye gitti :1-0. Maçta başka gol olmayınca Diyarbekirspor,puanını 21’e çıkararak haftayı 4.sırada tamamladı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN TARAFTARI ANDILAR

Maçtan önce anlamlı görüntüler vardı. Uzun bir aradan sonra takımla buluşan taraftarlar,maraton tribünü ortasına ‘Seni Asla Unutmayacağız Süleyman Alanko’ pankartını asarak hafta içinde trafik kazasında hayatını kaybeden taraftarı andı. İki takım futbolcuları ve hakemler,sahaya Diyarıum yazılı Diyarbekirspor forması giyen 25 çocukla beraber sahaya çıktı. Yaşları 6 ile 12 arasında değişen çocuklar hep beraber tribünlere koşarken,taraftarlar uzun süre çocukları alkışladı. Diyarbekirspor, konuk takım ve hakemlere çiçek verdi. 

Diyarbekirspor’lu futbolcular da ellerindeki güllerle tribüne giderek, bunları taraftarlara attı. Diyarbekirspor’un davetlisi olarak maçı izleyen Alanko duygusal anlar yaşadı.

Karşılaşmayı Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz,MHK Üyesi Dr. Yıldıray Arslan ve MHK Eski Başkan Vekili Metin Tokat da takip etti.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER