DİYARBEKİRSPOR’DA AYVALIKGÜCÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta 2 maç eksikle 7.sırada yer alan Diyarbekirspor,Pazar günü konuk edeceği Ayvalıkgücü Belediyespor’u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA AYVALIKGÜCÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
 Maçın hazırlıklarını mutlak 3 puan hedefi ile sürdüren Diyarbekirspor’da Denizli’de 4.sarı kartını gören Adem Aydın cezalı duruma düşerken,adalesinde sakatlık olan Mert Somay haftanın ilk idmanına katılmadı. Tecrübeli futbolcunun durumu hafta içinde netlik kazanacak. Salı günü tek idman yapan Yeşil-Kırmızılı takım,dün sabah salonda ağırlık ve kuvvet,öğleden sonra da taktik olmak üzere çift idman yaptı.

‘Bize Bir Galibiyet Lazım’

Takımın Denizli maçında gelecek için iyi sinyaller verdiğini belirten teknik direktör Namık Altunsoy,Ayvalıkgücü maçını kazanmaları halinde galibiyet serisi yakalayacaklarına olan inancını dile getirdi. Altunsoy,”Payasspor ve K.Maraş Büyükşehir Belediyespor maçlarındaki görüntümüz iyi değildi. Denizli’de kazanamadık ama oynadığımız futbol ve mücadele umut verici oldu. Gelecek için ışığı gördüm. Takımımızın bir galibiyete ihtiyacı var. Bunu da inşallah bu hafta alacağız. Bu maçı kazandıktan sonra galibiyet serisine başlarız diye düşünüyorum. İkinci yarının ilk 3 maçında üzdüğümüz taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onlara galibiyet armağan etmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER