DİYARBEKİRSPOR’DA ,KAHRAMANMARAŞ BŞ BLDSPOR ALARMI

Spor Toto 3.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbekirspor 31 Ocak Pazar günü sahasında oynayacağı Kahraman Maraş By.şeh Belediyespor maçının idmanlarını sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA ,KAHRAMANMARAŞ BŞ BLDSPOR ALARMI
 Yeşil – Kırmızı takımda gözler gelecek hafta sonu sahalarında oynayacakları maça çevrildi.Fikstür gereği haftayı maç yapmadan bay geçiren Diyarbekirspor , 31 Ocak Pazar günü kendi sahasında yapacağı K.Maraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Perşembe günü başlayan çalışmalarda günde tek idman yapan Yeşil-Kırmızılı takım,idmanlardan kalan zamanı ise kendi tesislerinde dinlenerek geçiriyor. Bugün yapılacak idmandan sonra yarın takıma yeniden bir günlük izin verilecek.

 TEKNİK DİREKTÖR, NAMIK ALTUNSOY”RAKİPLERDEN DAHA ÇOK İSTEMELİYİZ'

15 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten teknik direktör Namık Altunsoy,Payasspor maçındaki kötü oyundan ders çıkarıp bundan sonra zirve hedefi olan bir takıma yakışır görüntü sergilemeyi amaçladıklarını söyledi. Altunsoy,”Bundan sonra her maç bir final olacak. Puan olarak geride olduğumuz için sürekli kazanmak zorundayız. Sahada rakiplerden daha iyi mücadele etmeli ve en önemlisi daha fazla kazanma arzusu taşımalıyız. Gelecek haftadan itibaren böyle bir takım görüntümüz olacak. Futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER