DİYARBEKİRSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, ligin ilk haftasında deplasmanda son saniye golüyle 1-0 kaybettiği Etimesgut Belediyespor maçını unuttu.

DİYARBEKİRSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET
 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, ligin ilk haftasında deplasmanda son saniye golüyle 1-0 kaybettiği Etimesgut Belediyespor maçını unuttu

Geçen sezondan kalma 5 maçlık cezadan dolayı Pazar günü Atatürk Stadı’nda seyircisiz oynanacak Payasspor karşılaşmasına hazırlanan Diyarbekirspor, geçen haftaya sünger çekerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Geçen sezondan kalma cezaları olan Tunç ve Ceyhun dışında eksiği olmayan Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü saat 16.30’da başlayacak maça tam kadro bileniyor.

‘DEMİRKANLI’DAN FUTBOLCULARA UYARI

Her idmandan önce futbolcularla toplantı yaparak uyarılarda bulunan teknik direktör Bülent Demirkanlı,hem maçın önemine dikkat çekiyor,hem de uygulanacağı taktiği ve oyun felsefesini aşılamaya çalışıyor.

Payasspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirten futbolcular da ,”Geçen hafta bir kazaya kurban gittik. Kazanmamız gereken maçı kaybettik. Ama bu hafta farklı olacak. 3 puan bizim olacak. Maça gelemeyen taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diyerek camiaya umut verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER