DİYARBEKİRSPOR'DAN TRT KÜRDİ'YE TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor kulübü onursal başkanı Feyzi İlhanlı;bölge sporuna olan hizmetlerinden dolayı TRT Kürdi'ye teşekkür etti.

DİYARBEKİRSPOR'DAN TRT KÜRDİ'YE TEŞEKKÜR
 TRT Kürdi televizyon kanalı sporda bölgemize ve kentimize önemli hizmet sunmaktadır.Zaman zaman kulübümüzün ve bölgemizi Türkiye liglerinde temsil eden diğer kulüplerimizin maçları canlı yayınlandığı gibi her hafta yine kulübümüzün ve diğer kulüplerimizin maç görüntüleri özet şeklinde ekrana getirilmektedir.Böylelikle bölgemizin sporda vizyonunun gelişmesine,dünyanın her yerindeki hemşerilerimizin ve halkımızın kulüplerimizin son durumu hakkında bilgi sahibi olması sağlanmaktadır. TRT Kürdi,yıllardır görsel medyada ihmal edilen bölgemizin sesi,kulağı olmaktadır.

 BÖLGE İÇİN CİDDİ AVANTAJ

 Yapılan yayınlarda zaman zaman kulübümüz ve yönetimimiz de sert ifadelerle eleştirilmekte,eksiklerimiz ve yanlışlarımız dile getirilmektedir.Bu eleştirileri paylaşmasak bile saygı duymaktayız.Gerek TRT Kürdi gerekse diğer basın kuruluşlarında yapılan eleştirileri anlayışla karşılamaktayız.Bizler bugün varız yarın olmayız ama basın ve taraftar olmazsa olmazdır.

Bu vesile ile TRT Kürdi'nin değerli yöneticileri,emekçileri ve sayın Yılmaz Bay başta olmak üzere TRT Kürdi camiasına; bölge sporuna yaptıkları kıymetli katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.Dileğimiz bu hizmetlerin artarak devam etmesi ve bölge kulüplerimizin maçlarının daha fazla sayıda canlı yayınlanmasıdır.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER